SUPER VALUE SMAGEKASSE MED 12 FL FOR KUN 499 KR. BEGRÆNSET ANTAL. LÆS MERE HER.

×
91 points
Wine Showcase Magazine
VinAvisen
Smag På Vin
FlaskeHalsen

100 Bats Shiraz 2020

Australsk `Amarone` på hele 16,00% alkohol

På lager
DKK 79,95

Pris: Før: 99,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
85,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

EKSTRA NEDSAT 19%!  DEN AUSTRALSKE AMARONE. EN BULDERBASSE SHIRAZ!

Er du til voluminøs, intens, mørk og blød rødvin, så behøver du ikke lede længere. En bulderbasse af en Shiraz, produceret efter Amarone metoden. Holder hele 16% alc. Slå til nu. Topanmeldt af de danske anmeldere, som bla. beskrev den som "et drøn af en vin…, som hvis en Limfjords Porter drømte om at blive til en rødvin". 

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Grill mad
  • Hygge
  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Australsk `Amarone` lavet på tørret druer.

Vinen er produceret af 100% Shiraz fra South Australia. Druerne plukkes et par uger senere end normalt, når druerne er tørret ind på vinstokkene og har mistet en stor del af sin vægt. Vinen har fadlagret 12 måneder i nye små franske egetræsfade.

Vinmarken til denne vin ligger tæt på en stor grotte med mange flagermus. Om aftenen kommer flagermusene frem og spiser insekterne fra markerne. Deraf navnet til vinen.

Varm, fyldig og krydret frugtbombe.

Farven er dyb rød, med et lilla skær. Aromaer af modne brombær og solbær, samt noter af rosiner, cedertræ og ristet eg samt vanilje fra fadlagringen. Vinen er fyldig, blød og varm, med noter af brombær, blomme og krydderier. Silkebløde tanniner og afstemt syre sikre en lang og blød eftersmag.

Server vinen v/ 16-17 grader. Prøv den til rødt kød, juleand eller som den perfekte ledsager til grillaftenen med spareribs, røde bøffer, burger eller marineret kød. Pga. sin store frugt og blødhed egner vinen sig også til hyggevin (evt. med modne oste!). Vinen kan drikkes nu efter 30 min iltning.

100 Bats Shiraz er en fyldig, intens og blød Australsk rødvin. Vinen er lavet af tørret druer og giver associationer til Amarone. For personer med hang til de helt store Barossa Shiraz og fyldig Veneto vin!

Vin Data
Drue
Shiraz
Type
Rødvin
Årgang
2020
Land
Australien
Låg
Skruelåg
Producent
Byrne Vineyards
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
16%
Region
South Australia
Lagring
12 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2022-2025
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

Bemærk; Anmeldelse af forrige årgang; "Der er rigtig meget smag, blødhed og niceness i denne australske Shiraz. Den er mørk i glasset, og den byder på masser af lag af bløde nuancer, der både har dybe og mørke frugter og en fed bund af vanille og fad. Det suppleres med lækre krydderier, der modsvarer den lidt tykke stil på en måde, hvor den undgår at blive for kraftig og bombastisk, men hvor den holder den charmerende og tiltalende middelvej. Det gør den til en rigtig flot Shiraz, som bestemt er i den bedre ende af australske bamsebasser."

Smag På Vin

5 stjerner

Bemærk; Anmeldelse af forrige årgang; "Intens næse med blommer, solbær, tjære, engelsk lakrids og vanilje. I smagen er der lige så meget intensitet i en halvtør smag med meget af det hele – plus på syre, tannin og alkohol – så vi har en vin med tyngde og potens. Smag af sort frugt med eukalyptus, salmiaklakrids, tjære og vanilje. Noget af et drøn af en vin…, som hvis en Limfjords Porter drømte om at blive til en rødvin. Men Byrne Vineyards har også stræbt efter denne ekstra intensitet ved – med inspiration fra Amaroneproduktionen – at lade druerne tørre på vinstokkene et par uge inden høsten."

Læs hele anmeldelsen her
VinAvisen

5 stjerner

Bemærk; Anmeldelse af forrige årgang; "En meget kraftig og mættende rødvin med det hele - dyb frugt, krydrede noter, bløde tanniner, noter af brombær, chokolade og alkohol, men uden spritkant. Dertil fint integrerede fadnoter fra tolv måneder på franske fade. Plask den gerne over i en karaffel, og skænk den let afkølet."

Wine Showcase Magazine

91 points

Medaljer

92 points Riverland Wine Show

Medaljer

Awarded Wine
Our Favorite

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt