LEVERING INDEN JUL: Ordre bestilt senest d. 19/12 kl. 12.00 vil med garanti blive pakket og sendt til levering inden jul. Ordre modtaget mellem d. 19/12 kl. 12 og d. 20/12 kl. 12, vil ligeledes blive afsendt, men uden garanti for ankomst inden jul. Husk dog at der en yderst sjælden gang kan ske fejl under fragt, derfor anbefaler vi at i bestiller jeres vin hurtigst muligt.

×
VinAvisen
FlaskeHalsen

100 Bats Shiraz 2016

Australsk `Amarone` på hele 15,50% alkohol

På lager
DKK 119,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 149,95 DKK stk.
124,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v. køb for min. 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Grill mad
  • Hygge
  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Australsk `Amarone` lavet på tørret druer.

Vinen er produceret af 100% Shiraz fra South Australia. Druerne plukkes et par uger senere end normalt, når druerne er tørret ind på vinstokkene og har mistet en stor del af sin vægt. Vinen har fadlagret 12 måneder i nye små franske egetræsfade.

Vinmarken til denne vin ligger tæt på en stor grotte med mange flagermus. Om aftenen kommer flagermusene frem og spiser insekterne fra markerne. Deraf navnet til vinen.

Varm, fyldig og krydret frugtbombe.

Farven er dyb rød, med et lilla skær. Aromaer af modne brombær og solbær, samt noter af rosiner, cedertræ og ristet eg samt vanilje fra fadlagringen. Vinen er fyldig, blød og varm, med noter af brombær, blomme og krydderier. Silkebløde tanniner og afstemt syre sikre en lang og blød eftersmag.

Server vinen v/ 16-17 grader. Prøv den til rødt kød, juleand eller som den perfekte ledsager til grillaftenen med spareribs, røde bøffer, burger eller marineret kød. Pga. sin store frugt og blødhed egner vinen sig også til hyggevin (evt. med modne oste!). Vinen kan drikkes nu efter 30 min iltning.

100 Bats Shiraz er en fyldig, intens og blød Australsk rødvin. Vinen er lavet af tørret druer og giver associationer til Amarone. For personer med hang til de helt store Barossa Shiraz og fyldig Veneto vin!

Vin Data
Drue
Shiraz
Type
Rødvin
Årgang
2016
Land
Australien
Låg
Skruelåg
Producent
Byrne Vineyards
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15,5%
Region
South Australia
Lagring
12 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2018-2021
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Der er rigtig meget smag, blødhed og niceness i denne australske Shiraz. Den er mørk i glasset, og den byder på masser af lag af bløde nuancer, der både har dybe og mørke frugter og en fed bund af vanille og fad. Det suppleres med lækre krydderier, der modsvarer den lidt tykke stil på en måde, hvor den undgår at blive for kraftig og bombastisk, men hvor den holder den charmerende og tiltalende middelvej. Det gør den til en rigtig flot Shiraz, som bestemt er i den bedre ende af australske bamsebasser."

VinAvisen

5 stjerner

"Denne rødvin er det rene guf. Der er noter af chokolade og syltede kirsebær i duften, mens smagen har en fin krydring og masser af moden frugt. Det er en kraftig og koncentreret vin med en hel del procenter. Men alkoholen bider ikke på nogen måde. Drik den til sommerens grillretter. Flasken har skruelåg. "

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt