VinAvisen

100 Bats Shiraz 2016

Australsk `Amarone` på hele 15,50% alkohol

På lager
DKK 99,95
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 149,95 DKK stk.
104,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v. køb for min. 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Grill mad
  • Hygge
  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Vi gør det igen! Luksus Shiraz til kun 99,95 kr!

100 Bats Shiraz er en vildt populær rødvin. Elsket for sin intense smag og `amarone` noter. Og så ikke mindst den høje kvalitet til en super god pris - og lige nu kan du endda spare YDERLIGERE 16%. Nu kun 99,95 kr!

Australsk `Amarone` lavet på tørret druer.

Vinen er produceret af 100% Shiraz fra South Australia. Druerne plukkes et par uger senere end normalt, når druerne er tørret ind på vinstokkene og har mistet en stor del af sin vægt. Vinen har fadlagret 12 måneder i nye små franske egetræsfade.

Vinmarken til denne vin ligger tæt på en stor grotte med mange flagermus. Om aftenen kommer flagermusene frem og spiser insekterne fra markerne. Deraf navnet til vinen.

Varm, fyldig og krydret frugtbombe.

Farven er dyb rød, med et lilla skær. Aromaer af modne brombær og solbær, samt noter af rosiner, cedertræ og ristet eg samt vanilje fra fadlagringen. Vinen er fyldig, blød og varm, med noter af brombær, blomme og krydderier. Silkebløde tanniner og afstemt syre sikre en lang og blød eftersmag.

Server vinen v/ 16-17 grader. Prøv den til rødt kød, juleand eller som den perfekte ledsager til grillaftenen med spareribs, røde bøffer, burger eller marineret kød. Pga. sin store frugt og blødhed egner vinen sig også til hyggevin (evt. med modne oste!). Vinen kan drikkes nu efter 30 min iltning.

100 Bats Shiraz er en fyldig, intens og blød Australsk rødvin. Vinen er lavet af tørret druer og giver associationer til Amarone. For personer med hang til de helt store Barossa Shiraz og fyldig Veneto vin!

Vin Data
Drue
Shiraz
Type
Rødvin
Årgang
2016
Land
Australien
Låg
Skruelåg
Producent
Byrne Vineyards
Størrelse
75 cl
Alkohol
15,50%
Region
South Australia
Lagring
12 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2018-2021
Anmeldelser
VinAvisen

5 stjerner

"Denne rødvin er det rene guf. Der er noter af chokolade og syltede kirsebær i duften, mens smagen har en fin krydring og masser af moden frugt. Det er en kraftig og koncentreret vin med en hel del procenter. Men alkoholen bider ikke på nogen måde. Drik den til sommerens grillretter. Flasken har skruelåg. "

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt