BEMÆRK; vores fysiske butik i Esbjerg lukket frem til d 27/1. Onlineshoppen kører videre som normalt.

Vi holder UDSALG med mange fantastiske tilbud. Derfor kan der forekomme en ekstra dags leveringstid. Læs mere her

×
VinAvisen

100 Bats Field Chardonnay 2019

Storladen Chardonnay! 

På lager
DKK 79,95
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
84,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

EKSTRA NEDSAT 19%! HVIDVIN I 100 BATS SERIEN. 100% CHARDONNAY!

Denne nye hvidvin er en 100% Chardonnay og har erstattet vores tidligere "Field Blend" i 100 Bats serien. I denne 100% Chardonnay får du mere rig smag, mere fylde - og naturligvis stadig en blød og tæske lækker smag. Man kan kalde det en opgradering af hvidvinen i 100 Bats serien, uden at det koster dig ekstra. Prøv den!

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Kylling og kalkun
  • Lyst kød
  • Suppe
Beskrivelse

Detaljer

Sydaustralsk Chardonnay med moden karakter!

Vinmarken til denne vin ligger tæt på en stor grotte med mange flagermus. Om aftenen kommer flagermusene frem og spiser insekterne fra markerne. Deraf navnet til vinen.

Vinen er produceret på 100% Chardonnay fra Riverland i det sydlige Australien. Druerne til denne vin bliver høstet i flere etaper, for at få druerne hjem, kølet ned og forsigtigt presse den friske saft ud. Vinen er gæret ved 12-18 grader, skallerne har kun lagt i mosten i kort tid og vinen har fået kort tid på amerikansk samt fransk eg. 

Resultatet er en strågul farve med gyldent skær, som ligger sig meget fint i glasset. Op af glasset strømmer der noter af stenfrugter, masser af nektarin og fersken, en behagelig tropisk duft med lette vanilje noter til slut. Smagen byder på masser af sofistikeret kompleksitet, med modne frugter, cremethed og lettte syrlige toner med . Denne skønne fyldige hvidvin slutter af i en frisk eftersmag, med en let fornemmelje af vaniljecreme som hænger ved. 

Vinen er den perfekte ledsager til grillet fisk, risotto, kalkun, kylling eller modne oste. Vinen bør serveres v/ 8-10 grader.

Spændende australsk Chardonnay med bred apel, sprængfyldt af modne frugter og fine balancerede noter af vanillje, lime og stenfrugt.

Vin Data
Drue
Chardonnay
Type
Hvidvin
Årgang
2019
Land
Australien
Låg
Skruelåg
Producent
Byrne Vineyards
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Riverland
Lagring
4 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2020-2022
Anmeldelser
VinAvisen

5 stjerner

"Endnu en glimrende vin fra Australien. Den er fyldig, cremet og tæt i smagen. Chardonnays sædvanlige friskhed er byttet med moden tropisk frugt og en flot kompleksitet. Syren er der, og den spiller fint sammen med sødmen, langt ud i den aromatiske eftersmag. Flasken har skruelåg."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt